Pagina's

zondag 29 december 2013

Glitter flakes

Van de week heb ik mijn eerste Teleknuts gehad via Skype.
Ik ben een paar jaar geleden verhuist van Eindhoven naar Drachten. Ik mis mijn vriendin, waar ik ook altijd mee freubelde, wel heel erg. Toen kwam ze met een idee! Samen aan de knuts en Skype aan zetten. Wanneer je gewoon kunt Skypen kan je natuurlijk ook aan de slag. Even overleggen of direct iets laten zien wat je gemaakt hebt. Het werkt super en is zeker voor herhaling vatbaar.
 
Zo zijn we met Idigo Blu Glitterflu bezig geweest.
Alleen vindt ik de lijm vreselijk spul. Alles plakt en doet BAH. Ik ben niet bang van vieze handen hoor. Dat boeit me niet. Heb aan het Kerstmaal gezeten met knalblauwe handen van de Colorwash. Hmm.....volgende keer toch maar handschoentjes aan haha.
 
Ik had bedacht dat de flakes misschien ook wel met bonding embossingpoeder wilden plakken dus uitgeprobeerd. Het wil wel maar is geen succes. Het blijft ruw aan de oppervlakte. Was niet naar de zin maar toch maar een stempel (Lonely Bird van Stampendous) erop gezet. Niet duidelijk dus het meeste er weer afgeveegd. Kleur werd alleen iets donkerder nou ja, daar kon ik mee leven.
 
Toen maar met Versamark en clear embossingpoeder aan de slag. Een paar keer herhaald opdat er een mooie dikke laag op kwam. Nou glimmen doet het!
Daarna op een kaart met Versafine Onyx Black de stempel gezet en op het rondje met Staz-on Jet Black. Een tekst erbij, wat Swirls gestempeld en met gekleurde embossingpoeder verhit. Met een paar kleurtjes Derwent Inkessentials potloden wat spetters erbij. Gemat op zwart karton. Zo moet het maar.
 

That's All Folks.
Toodles, Janneke

Geen opmerkingen: