Pagina's

donderdag 21 mei 2015

Decoupage, Altered Domino's

Een houten doosje uit elkaar gehaald en bewerkt met de oudgroene verf van de AC-tion.
 
 
 
Daarna met b.h.v. boekbinderslijm het servet erop geplakt en met de brayer mooi glad gerold. Met Crea Podge Pearl de bovenkant ingesmeerd. Het geeft een zacht glimmertje maar de helderheid van het servet is weg.
Dat is niet helemaal naar de zin maar het zit erop dus daar doe je niets meer aan.
 
Ook de binnenkant van de deksel met servet beplakt. Deze zonder Pearl gelaten.
 
 
Voor de sjeu er even een paar domino stenen in gedaan die ik op verschillende manieren bewerkt heb. Ik heb al een jaar of drie/ vier een prachtig mooie Dremel met van alles erop en eraan staan maar ik weet nog steeds niet hoe ik er gaatjes in moet boren. Heb mijn man al een paar keer gevraagd om me te helpen hoe dat ding nu eigenlijk werkt maar tot nu toe...............
 
 
Ik had ook nog een scrabble stukje bewerkt en ook die voor de show er even opgelegd.
Het is nog een beetje kalig maar ik weet nog niet wat ik er eventueel verder mee kan doen. Aan de ene kant vindt ik het ook wel goed zo.
 
That's All Folks.
Toodles, Janneke
 
 


4 opmerkingen:

Kaartengek17 zei

mooi, maar ik zou er nog meer op gaan stempelen..leuke teksten erop iets met embossing poeder een leuke rand met kant ofzo...

Janneke de Vries zei

Ik heb er al van alles bij gehouden, o.a. kant maar dat was niet naar de zin. Daar werdt het een beetje tuttig van.

Fenny Niemeijer zei

Ja en ik zou er dus helemaal niets meer aan doen, lekker zo laten want teveel is niet zo heel erg mooi. Leuk dat smaken zo verschillen. Enne dremelen is niet zo heel erg moeilijk, heb je een houder ook? Dan is het helemaal gemakkelijk alleen je moet wel even een patroontje maken maar ach dat is voor jou ook een centje van een fluitje.

liefs, fenny

Janneke de Vries zei

Ik heb een Dremel met houder en van alles erop en eraan eens van mijn man voor mijn verjaardag gekregen. Nu nog gebruiken.