Pagina's

vrijdag 12 juni 2015

FF

Er tussen uit geweest. Een handje toegestoken bij het opruimen/ sorteren van mooie hobbyspullen. Mijn vriendinnetje, Rosita Egelmeer in Uden, heeft binnenkort een GROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTE uitverkoop!

(Zoals ze zelf schrijft op haar eigen Face Book:
YESSSSSSSS de datum voor de hobby verkoop is .............................26 en 27 juni !!!!!!
Van 10 tot 16.00
Zegt t voort zegt t voort hahahahah .
...
Wil je mijn adres ?? stuur me dan even een pbtje ..
Op de foto hieronder zie je nog maar een heeeeeeeeeel klein gedeelte van wat er allemaal staat OEPS .... Ik ga van te voren NIETS los verkopen dat is geen doen !!!!
Er is meer dan genoeg om 2 dagen te neuzen hihihihi. Ook met slecht weer gaat t gewoon door want dan pik ik de garage en carport van mijn mannetje gewoon 2 daagjes in.
Okeeeeeeeeeeeeeeeee ik heb weer de kolder in mijn kop hahahah . Ben aan t opruimen geslagen ... en ooooo wat komt er veel tevoorschijn. Wat ik aan t opruimen ben hoor ik jullie denken ?? Nou mijn Freubelkot , de berging oftewel mijn hobbyinloopkast en de zolder Zooooooooooo GIGANTISCH veel hobbyspullen staan daar tis gewoon ONVOORSTELBAAR !! Nu freubel ik al meer dan 25 jaar dus tja een wonder is t eigenlijk niet dat er zoveel staat haahah maar dan toch ...jeeeetje nog aan toe waar ben ik aan begonnen. Nu ben ik van plan om in Juni een keertje een hobbyverkoop dag hier thuis te houden en gewoon de garage en tuin vol te zetten met alles wat ik de verkoop ga gooien Denk daarbij aan bv Heeeeeeeel veel kralen , duizenden vellen scrapppapier van 30x30 , heel veel stempels op hout , clear stempels , unmounted stempels , inkten , verven , embellischments, stickers. 3 d vellen , project spullen , zoals , lijsten , kisten , letterbakken , panelen , doosjes ,stampin up stempel sets , knoopjes, kaarten en enveloppen , sprayinkten , keramiek , gipsmallen , taarten bak vormen , dozen vol met 30x 30 cardstock embossingpoeders , stansmalletjes , en noem maar op . Zo nu weer snel verder met ruimen want t is me toch een BENDE hier ahahah.)
 
Hier een heeeeeeeel klein gedeelte van spullen.
 
 
Dus sla je slag zou ik zeggen.
Voor meer info zie op Face Book: Rosita Egelmeer-Goossens
 
We zijn ook even naar de Stamping Cottage geweest. Prachtige stempels van Penny Black en mooie tekst stempels gekocht. Ik had zelf ook nog niks natuurlijk. Ik word daar altijd zo hebberig. Nou vooruit. Soms moet je jezelf eens verwennen gna, gna!
 
Dus binnenkort weer nieuwe werkstukken op mijn blogje hoor. Ik zal mijn best doen!
 
That's All Folks.
Toodles, Janneke

Geen opmerkingen: